آتش فشان ها به سه نوع تقسیم می شوندکه عبارت اند از:خاموش،فعال،ونیمه فعال هستند

تاریخ : جمعه 18 اردیبهشت 1394 | 09:23 ب.ظ | نویسنده : احمد صباغی | نظرات 3
خصوصیت آتش فشان های فعال:فوران کردن،فوران مهیب که میتواند تا 50 کیلو متر به هوا پرتاب شود،آتش جاری که  خطری ندارند ومانند رود از کوه جاری میشودمثل این عکس که مشاهده می کنید
 
 
تاریخ : جمعه 18 اردیبهشت 1394 | 09:22 ب.ظ | نویسنده : احمد صباغی | نظرات 0
تاریخ : جمعه 18 اردیبهشت 1394 | 09:20 ب.ظ | نویسنده : احمد صباغی | نظرات 0
فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت علی (ع) و روز پدر و روز معلم بر همه شما ها مبارک باد

 میلاد با سعادت امام علی (ع) ،روز پدر و هفته

بزرگداشت مقام معلم

مبارک باد

 


 

 


 زبوسیدنی های این روزگار  ***  یکی هم بود دست آموزگار



تاریخ : شنبه 12 اردیبهشت 1394 | 09:45 ق.ظ | نویسنده : احمد صباغی | نظرات 0
فرزندم : یادت نرود که کتاب همیشه یاور توست . از خواندن آن کوتاهی

نکن.

آموزگارت
.(طرح یار مهربان)به افرادی که کتاب های بیشتری مطالعه کرده باشند .امتیاز ویژه داده می شود.

تاریخ : شنبه 12 اردیبهشت 1394 | 09:38 ق.ظ | نویسنده : احمد صباغی | نظرات 0
تاریخ : سه شنبه 1 اردیبهشت 1394 | 04:57 ب.ظ | نویسنده : احمد صباغی | نظرات 3
تاریخ : سه شنبه 1 اردیبهشت 1394 | 04:55 ب.ظ | نویسنده : احمد صباغی | نظرات 2

تاریخ : سه شنبه 1 اردیبهشت 1394 | 04:54 ب.ظ | نویسنده : احمد صباغی | نظرات 1



برچسب‌ها:
[ یک شنبه 9 اسفند 1394برچسب:, ] [ 15:13 ] [ احمد صباغی ]
[ ]

دهه فجر

 ایام الله دهه فجر

 و بوی خوش بهار پیروزی

بر تمام شما مسلمانان و ایرانیان

مبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــارک باد.



برچسب‌ها:
[ یک شنبه 18 بهمن 1394برچسب:, ] [ 16:8 ] [ احمد صباغی ]
[ ]

برجام

 

 

 

ملت شریف ایران،

می‌دانم در طول سال‌های تحریم و فشار، بر شما چه گذشته است. اما اکنون

که زنجیرهای تحریم از پای اقتصاد ایران گسسته شده و عزت و استقلال کشور

نمایان گشته است، اکنون زمان ساختن و بالیدن است. شما ملت، با صبر و

متانت و سربلندی، تحریم را پشت سر گذاشتید. امروز دورانِ گذار از تحریم

به توسعه است که نیاز به کار، ابتکار و سرمایه‌گذاری و استفاده از فرصت

جدید از سوی همگان به‌ویژه جوانان عزیز دارد.

من با تقدیر از ملت ایران، مقام معظم رهبری، مراجع بزرگ تقلید، دولت‌های

گذشته و دستگاه دیپلماسی و قانون‌گذاری کشور و با سجدۀ شکر به

درگاه خداوند بزرگ، این لحظه تاریخی در حیات ملت ایران را به پیشگاه

همه شهیدان به‌ویژه شهدای فناوری هسته‌ای ایران، تقدیم می‌کنم، آنان

که به ما آموختند، ثمره مجاهدت و صبر، عزّت و افتخار است.

لازم می‌دانم از یکایک هموطنان عزیزمان در هر جای دنیا، بخاطر

دو سال و نیم همکاری و همراهی در تلاش‌های شبانه‌روزی با دولت تدبیر و

امید برای رسیدن به توافق هسته‌ای و پایان تحریم‌ها، تشکر و تقدیر نمایم.

سلام و درود بر ملت غیور ایران. «سلام علیکم بما صبرتم».



برچسب‌ها:
[ یک شنبه 4 بهمن 1394برچسب:, ] [ 5:9 ] [ احمد صباغی ]
[ ]

حجاب

نخوایم با حجاب باشیم کی را باید ببینیم

به نقل از "یادخدا": کم نیستند افرادی که دوست دارند به هر شکل و ظاهری که می خواهند در محیط اجتماع حاضر شوند و هرگونه توصیه و سفارش دیگران را به حجاب و پوشش اسلامی توهینی به خود قلمداد می کنند. بعضی از این افراد، توصیه کنندگان به حجاب شرعی را با تندی و عصبانیت از خود دور می کنند و از عبارت های تندی همچون: «اگر ما نخواهیم حجاب را رعایت کنیم چه کسی را باید ببینیم»، «دیگه از این نصیحت ها حالم به هم می خوره»، «شما برید خودتون رو درست کنید» استفاده می کنند.

واقعیت جامعه امروزی ما و بی توجهی به فرهنگ دینی و آموزه های قرآنی باعث شده که این سؤال مهم ذهن کارشناسان مذهبی و مهندسین فرهنگی را به خود مشغول کند که راه علاج کجاست؟ آیا می توان برای رسیدن به یک مدینه فاضله که در آن اصول و ارزشهای اسلامی مورد احترام و ارزش قرار می گیرند چاره ای اندیشید؟ و راهکار مناسبی ارائه نمود؟

ضرورت توجه به سند چشم اندازه حجاب و عفاف!

 انتظار داشتن یک جامعه آرمانی که در آن هر چیزی در جای خود قرار داشته باشد نیازمند برنامه ریزی و طراحی صحیح و دقیق فرهنگی و مذهبی است! چگونه است که دشمنان فرهنگ و ادب اسلامی هر روز برای پیشبرد فعالیت های ضد دینی و مذهبی خود با طرحی نوع و سازمان یافته به جنگ با هویت دینی و مذهبی ما برمی خیزند ولی ما بدون هیچ برنامه ای انتظار داریم که رنگ و بوی شهر، سیمایی دینی و مذهبی به خود ببیند.

امام علی (علیه السلام) در خصوص تربیت دینی فرزندان خود می فرماید: «فَبَادَرْتُك بِالْأَدَبِ قَبْلَ أَنْ یَقْسُوَ قَلْبُك؛[2] فرزند عزیزم، من در آغاز جوانی ات به ادب و تربیت تو مبادرت كردم، پیش از آنكه عمرت به درازا بكشد و دلت سخت شود».

چه قدر زیبا فرمودند امام متقین علی (علیه السلام): «إِنَّ أَخَا الْحَرْبِ الْأَرِقُ وَ مَنْ نَامَ لَمْ یُنَمْ عَنْه ؛[1] مرد جنگجو همیشه بیدار و هوشیار است، و هر كه از دشمن آسوده بخوابد دشمن نسبت به او نخواهد خفت». اگر شما در جبهه خوابت برد، معنایش این نیست که طرف مقابل هم خوابش برده و او هم غافل است؛ اگر تو از او غافل شدى، نشانه ى این نیست که او هم از شما غافل است.

سند ده ساله حجاب و عفاف

اگر انتظار داریم دختران و فرزندان ما در جامعه اسلامی بعد از رسیدن به سن تکلیف خود را ملزم به رعایت حجاب کنند، نمی توان این پایبندی دینی و قبولی در تکالیف الهی را  بدون آمادگی مهیا کردن پیش از امتحان انتظار داشت، همان طور که برای شرکت در امتحانات دانش آموزی و دانشجویی، ملزم به خواندن و تعلیم در بازۀ زمانی خاص هستیم، در خصوص تکالیف الهی نیز سزاوار است پیش از تکلیف، تدابیر لازم اندیشیده شود تا بهترین نتیجه به دست آید.
به بیان دیگر یکی از ارکان پیشرفت در حوزه تربیت، اصل تدریج است. برای دستیابی به یک نتیجه مطلوب در حوزه فرهنگ و تربیت دینی نیازمند زمان هستیم، از اینرو  اگر خواهان فرزندانی مقید به دستورات دینی هستیم لازم است از بدو تولد تا سن تکلیف برنامه های تربیتی دینی آنان تنظیم شود تا اینکه ماحصل و خروجی تربیتی ما فرزندانی صالح و متدین باشند.
در منابع روایی توجه خاص به مقوله تربیت فرزندان شده است. این اندازه توجه مسئولیت والدین را مشخص می نماید امام علی (علیه السلام) در خصوص تربیت دینی فرزندان خود می فرماید: «فَبَادَرْتُك بِالْأَدَبِ قَبْلَ أَنْ یَقْسُوَ قَلْبُك؛[2] فرزند عزیزم، من در آغاز جوانی ات به ادب و تربیت تو مبادرت كردم، پیش از آنكه عمرت به درازا بكشد و دلت سخت شود».

متولیان سند چشم انداز حجاب و عفاف

1-پایبندی اعضای خانواده به حجاب!

« یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا قُوا أَنفُسَكُمْ وَأَهْلِیكُمْ نَارًا وَقُودُهَا النَّاسُ وَالْحِجَارَةُ؛[التحریم، آیه6] ای کسانی که ایمان آورده اید، خود و خانواده خود را از آتشی که هیزم آن مردم و سنگها هستند نگه دارید».
مهمترین شاخصه و عنصری که ما را در نزدیک شدن به یک جامعه دینی و مقید به آموزه های اسلامی کمک می کند نهاد خانواده است. جامعه کوچک و ارزشمندی که در وهله اول افراد تحت تأثیر مدیریت و شیوه تربیتی آن قرار دارند. اگر مدیرت خانه و خانواده برای پایبندی اعضای خود به آموزه های دینی همچون حجاب طرح و برنامه ای نداشته باشد و هیچ گونه مسئولیتی را در این زمینه نپذیرد اعضای آن خانواده نیز خود را متعهد به آن ارزش ها نخواهند دید. حال جای طرح این سؤال باقی است که اگر خانواده ای خود را ملزم به تربیت دینی فرزندان نداند چه چاره ای باید اندیشید؟ جواب این سؤال در نکته دوم بیان خواهد شد.

2-وظیفه سنگین ارگان های فرهنگی و آموزشی!

به یقین نباید مسئولیت تربیت جامعه دینی و توسعه فرهنگ حجاب و عفاف را تنها بر عهده نهاد خانواده قرار داد؛ چرا که بسیاری از خانواده ها هستند که حتی با وجود داشتن دغدغه های دینی ولی توانایی و علم لازم برای نیل به این هدف والا را ندارند. بعضی از خانواده ها نیز هستند که کلاً ارزشی برای آموزه های اسلامی قائل نیستند.

زیبا فرمودند امام متقین علی (علیه السلام): «إِنَّ أَخَا الْحَرْبِ الْأَرِقُ وَ مَنْ نَامَ لَمْ یُنَمْ عَنْه ؛[1] مرد جنگجو همیشه بیدار و هوشیار است و هر كه از دشمن آسوده بخوابد دشمن نسبت به او نخواهد خفت». اگر شما در جبهه خوابت برد، معنایش این نیست که طرف مقابل هم خوابش برده و او هم غافل است؛ اگر تو از او غافل شدى، نشانه ى این نیست که او هم از شما غافل است.

با وجود فقدان تربیت صحیح در حوزه خانواده، وظیفه و مسئولیت ارگان های فرهنگی همچون، سازمان صدا و سیما، آموزش و پرورش، و حسینیه  و مساجد محله دو چندان می شود؛ چرا که بر اساس روایت نبوی تمام افراد در قبال اطرافیان و زیر دستان خود مسئول هستند؛ این در حالی است که از رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) نقل شده است که فرمودند: « ألا كُلُّكُمْ راعٍ و كُلُّكُم مَسؤولٌ عن رَعِیَّتِهِ؛[3] بدانید كه همه شما سرپرست هستید و همه شما درباره زیر دستانتان بازخواست مى شوید». به راستی این ارگان ها و سازمان های مسئول چه کار و برنامه کارآمدی برای پایبندی دختران به حجاب و عفاف  داشته اند؟ آیا تنها تدوین قوانین توانسته است افراد را به سوی فرهنگ حجاب و عفاف سوق دهد؟

تصویری زیبا از حجاب ارائه دهیم!

انسان فطرتاً طالب زیبایی و طراوت است. بسیاری از کسانی که به برهنگی و بدحجابی  روی می آورند، چه بسا معنای زیبایی و مصداق زیبایی برای ایشان مشتبه شده است. زمانی که والدین با رفتار غلط خود در بدو کودکی و خردسالی برهنگی را برای فرزندان خردسال خود سمبل زیبایی قرار می دهند شاید نتوان در سن تکلیف براحتی زیبایی حجاب را به او بفهماند. با این حال ارگان های فرهنگی و تربیتی همچون صدا و سیما و آموزش و پرورش با تولید محتوای فاخر و ارزشمند می توانند این کاستی را جبران نمایند و زیبایی حجاب را برای افراد به نمایش در آوردند و البته تولید محصولات فرهنگی که مشوق افراد به حجاب باشد دراین زمینه بی تأثیر نخواهد بود.

الگوهای برتر حجاب و عفاف را معرفی نمایم

از آنجا که جریان های ضد فرهنگی تمام سعی و تلاش خود را در قالب کردن الگوهای فاسد و غیر دینی می نمایند؛ سزاوار است برای توسعه فرهنگ حجاب  و عفاف با معرفی اسوه های برتری همچون زهرای مرضیه (سلام الله علیها) و زینب کبری (علیها السلام) و حتی زنان مسلمانان  و مقید که با سخت ترین شرایط در سرزمین های غیر اسلامی خود را ملزم به رعایت حیا و عفت می نمایند دیگران را به این فرهنگ زیبا تشویق نماییم.

به زیباترین شکل ممکن امر به معروف و نهی از منکر نماییم!

از آنجا که عموم مردم در خصوص ناهنجاری بی حجابی وظایف خاصی برعهده دارند؛ سزاوار است در تشویق و ترغیب دیگران به این وظیفه دینی و اسلامی بهترین گزینه و روش را انتخاب نمایند،  از جمله شاخص هایی که موضوع تأثیرگذاری امر به معروف و نهی از منکر  را افزایش می دهد، توجه به نرمی کلام، خیر خواهی، حسن برخورد، رفتار محترمانه و مؤدبانه همراه با محبت است. زمانی که مخاطب بفهمد شما او را دوست داشته و از سر دلسوزی مطلبی را به او تذکر می دهید، راحت تر می پذیرد.
علاوه بر این خداوند متعال نیز علت تأثیر گذاری تبلیغ و راهنمایی های پیامبر خود را، نرم خویی و رفتار محبت آمیز معرفی می فرماید: «فَبِما رَحْمَةٍ مِنَ اللَّهِ لِنْتَ لَهُمْ وَ لَوْ كُنْتَ فَظًّا غَلیظَ الْقَلْبِ لاَنْفَضُّوا مِنْ حَوْلِكَ ؛[آل عمران/۱۵۹] به (بركت) رحمت الهى، در برابر آنان [مردم ] نرم (و مهربان) شدى! و اگر خشن و سنگدل بودى، از اطراف تو، پراكنده مى شدند».

سخن آخر

از آنجایی که موفقیت در حوزه فرهنگ و آموزه های تربیتی و دینی همچون حجاب در درجه اول نیازمند برنامه، طراحی فرهنگی، و زمان لازم  دارد سزاوار است متولیان و مسئولان فرهنگی با تنظیم سندهای مشخص و کاربردی راه رسیدن به این هدف ارزشمند را هموار تر نمایند.
 کوتاهی و سهل انگاری در حوزه مسئولیتهای دینی مذهبی و رها کردن جبهه فرهنگی زمینه نفوذ و تصرف سنگرهای عقیدتی، دینی و مذهبی را برای دشمنان میسر می نماید.

پی نوشت ها :
[1]. نهج البلاغة (للصبحی صالح)، ص  452.
[۱].همان، ص۳۹۳.
[3]. مجموعة ورام، ج ۱، ص ۶.

موضوعات مرتبط : حجاب برتر


برچسب‌ها:
[ پنج شنبه 24 دی 1394برچسب:, ] [ 7:46 ] [ احمد صباغی ]
[ ]

آلودگی هوا

 

قابل توجه اولیاء گرامی و دانش آموزان عزیز

 

نظر بر اعلام صداو سیما جمهوری اسلامی ایران به علت آلودگی هوا

 

 

بعضی از مدارس شهرستان ها و استان در تاریخ 29/9/94 تعطیل اعلام

 

 

گردیده است

 



برچسب‌ها:
[ شنبه 5 دی 1394برچسب:, ] [ 10:29 ] [ احمد صباغی ]
[ ]

علل بی انضباطی دانش‌آموزان:

بروز رفتارهایی از دانش‌آموزان كه انضباط كلاس را مختل می‌كند تنها

به معلم، كلاس درس مربوط نیست بلكه علل دیگری نیز نظیر عوامل

آموزشگاهی، خانوادگی، اجتماعی وجود دارند كه به طور مستقیم

یا غیرمستقیم زمینه را برای رفتارهای مخرب دانش‌آموزان

 فراهم می‌كنند.

 

این عوامل را می‌توان به مواد زیر تقسیم بندی كرد:

 

 الف :علل مربوط به دانش آموزان

 گاهی علل بی نظمی در كلاس ناشی از خود دانش‌آموزان است مانند:

۱. ناراحتی‌های جسمی، روحی و روانی   

۲. نداشتن علاقه و انگیزه

۳. سردرگم بودن و بی‌توجهی به انتظارات معلم و كلاس

۴. نداشتن برنامه‌ی شخصی مطالعه

۵. كم خوابی و خستگی مفرط         

۶. انجام ندادن تكالیف خود

۷. تغذیه نامناسب 

۸. ناامیدی به آینده

۹.استقلال طلبی و مقابله با اقتدار معلم 

 ب)علل مربوط به معلم:

۱. فقدان آمادگی جسمی ، روحی و روانی معلم     

۲. نامناسب بودن وضعیت ظاهری معلم

 ۳. نا آگاهی از روش‌های جدید تدریس واستفاده از روش‌های سنتی

 ۴. بی علاقگی به شغل معلمی                       

 ۵. ناتوانی در بر قراری ارتباط مطلوب با دانش‌آموزان

 ۶. تبعیض گذاشتن بین دانش‌آموزان               

 ۷.نا مناسب و نا رسا بودن صدای معلم

  ۸ . نداشتن طرح درس                                         

 ۹. بی‌توجهی به دانش‌آموزان 

۱۰. فعال بودن معلم و منفعل بودن دانش‌آموزان 

 ۱۱. استفاده نامناسب از تشویق و تنبیه

 ۱۲. بی‌حوصلگی و نداشتن صبر و سعه صدر     

 ۱۳. بی نظمی معلم ( دیرآمدن به كلاس و ترك كردن زود هنگام آن)

 ۱۴. تسلط نداشتن به موضوع مورد یادگیری   

 ۱۵. بی‌توجهی به مسایل و مشكلات دانش‌آموزان

 ۱۶. مبهم بودن توقعات و انتظارات معلم

 ۱۷. بروز رفتارها و حركات نامنظم دركلاس

 ۱۸ . تحقیر و تمسخر دانش‌آموزان

 ۱۹. نداشتن روحیه‌ی انتقاد پذیری و خودداری از پاسخ‌گویی به سوالات دانش‌آموزان

 ۲۰. ناآگاهی از روش‌های اصلاح رفتار

۲۱. علاوه بر این ها شخصیت معلم نیز ممكن است نقش عمده‌ای در بی‌نظمی و یا برقراری نظم و انضباط كلاس داشته باشد،چنانچه برخی روانشناسان معتقداٌ در جایی كه دانش‌آموزان معلم خود را از صمیم قلب دوست داشته باشند بی انضباطی وجود نخواهد داشت.

 



موضوعات مرتبط: مطالب علمی ، ،

برچسب‌ها:
[ جمعه 6 آذر 1394برچسب:, ] [ 16:32 ] [ احمد صباغی ]
[ ]

عکس های زیبا از پسر بچه ها

عکس های ناز و دوست داشتنی از پسر بچه های خوشگل

عکس پسر بچه های خوشگل و دوست داشتنی

عکس ناز بچه های دوست داشتنی

عکس پسر بچه های خوشگل و دوست داشتنی

عکسهای کودکان خوشگل و مامانی

عکس پسر بچه های خوشگل و دوست داشتنی

عکس پسر بچه های خارجی

عکس پسر بچه های خوشگل و دوست داشتنی

تصاویر کوچولوهای چشم آبی

عکس پسر بچه های خوشگل و دوست داشتنی

عکس ناز کودکان

عکس پسر بچه های خوشگل و دوست داشتنی

کوچولوهای ناز و دوست داشتنی

عکس پسر بچه های خوشگل و دوست داشتنی

عکس های زیبا از پسر بچه ها

عکس پسر بچه های خوشگل و دوست داشتنی

عکس پسر بچه های خوشگل و دوست داشتنی

عکس پسر بچه های خوشگل و دوست داشتنی

عکس پسر بچه های خوشگل و دوست داشتنی

عکس پسر بچه های خوشگل و دوست داشتنی

عکس پسر بچه های خوشگل و دوست داشتنی

عکس پسر بچه های خوشگل و دوست داشتنی

عکس پسر بچه های خوشگل و دوست داشتنی

عکس پسر بچه های خوشگل و دوست داشتنی



موضوعات مرتبط: سرگرمی ، ،

برچسب‌ها:
[ جمعه 6 آذر 1394برچسب:, ] [ 16:30 ] [ احمد صباغی ]
[ ]

تقدیر و تشکر

آموزگار کلاس از دانش آموزان زیر که هر روز سری به وبلاگ می زنند تقدیر و تشکر می نماید.

 

عباس آذری

 

محمد رضا شاهسون

 

سبحان محمدی

 

پوریا لطفی

 

محمد حسن خدادائی



موضوعات مرتبط: تشویق و تقدیر ، ،

برچسب‌ها:
[ جمعه 6 آذر 1394برچسب:, ] [ 16:8 ] [ احمد صباغی ]
[ ]

  جملاتی از برگان و مشاهیر  

          

محبت همه چیز را شکست می دهد و خود شکست نمی خورد .  

نیکی و خوش اخلاقی ، شهرها را آباد و عمرها را زیاد می کند .

خوش اخلاقی روزی ها را زیاد می کند و میان دوستان انس و الفت پدید می آورد .

خودتان را بر خوش اخلاقی تمرین و ریاضت دهید ، زیرا که بنده مسلمان با خوش اخلاقی خود به درجه روزه گیر شب زنده دار می رسد .

اخلاق خود را نیکو گردانید و با همسایگان خود مهربان باشید و زنان خود را گرامی بدارید تا بی حساب وارد بهشت گردید .

اگر کودکان طوری ساخته شده بودند که از ترس شکست ، از دست زدن به کارهای تازه هراس داشته باشند ، هرگز از گهواره خود بیرون نمی آمدند .

شما نمی توانید اعتماد به نفس را بسته بندی شده به دست فرزندان خود بدهید ، آنها باید ببینند شما زندگی خودتان را با اعتماد به نفس می گذرانید تا همان گونه پرورش یابند .

در خانواده هایی که به استقلال شخصیت توجه دارند هر حرکت کودک به سوی داشتن شخصیت مستقل ، امری طبیعی و عادی تلقی می شود ، نه به عنوان ایستادگی در برابر قدرت والدین .

روزی لقمان به پسرش گفت : امروز به تو سه پند می دهم که کامروا شوی

اول این که : سعی کن در زندگی بهترین غذای جهان را بخوری .

دوم این که : در بهترین بستر و رختخواب جهان بخوابی .

سوم این که : در بهترین کاخ ها و خانه ها ی جهان زندگی کنی .

پسر لقمان گفت : ای پدر ما یک خانوادهی بسیار فقیر هستیم ، چطور می توانم این کارها را انجام دهم ؟

لقمان جواب داد : اگر کمی دیرتر و کمتر غذا بخوری ، هر غذایی که می خوری طعم بهترین غذای دنیا را می دهد .

اگر بیشتر کار کنی و کمی دیرتر بخوابی در هر جا که خوابیده ای احساس می کنی بهترین خوابگاه جهان است .

اگر با مردم دوستی کنی و در قلب آنها جای گیری ، آن گاه بهترین خانه های دنیا مال توست .

 زمان زیادی طول کشید تا فهمیدم وقتی از کسی « نفرت » دارم هیچ اذیت و آزاری به او نمی رسد . این من هستم که « آزار » می بینم .

 ارزش انسان به تعداد خدمتکاران او نیست ،بلکه به تعداد کسانی است که او به آنها خدمت می کند .

الماس حاصل فشار بیش از حد است،فشار کمتر بلور و کمتر از آن زغال سنگ را پدید می آورد .

اگر باز هم فشار کم شود ، حاصل چیزی جزسنگواره ی برگ ها یا زنگار ساده نخواهد بود .

« فشار » می تواند شما را تبدیل به موجودی ارزشمند بدل کند.موجودی شگفت انگیز ، کاملا زیبا و بسیار محکم .

لینک دانلود کل مطلب 28 صفحه



موضوعات مرتبط: بخوانیم و بنویسیم ، ،

برچسب‌ها:
[ جمعه 6 آذر 1394برچسب:, ] [ 16:4 ] [ احمد صباغی ]
[ ]

الهی

الهی ...

دردهایی هست که نمیتوان گفت و

گفتنی هایی هست که هیچ قلبی محرم آن نیست.

الهی ...

اشکهایی هست که با هیچ دوستی نمیتوان ریخت و

زخم هایی هست که هیچ مرهمی آنرا التیام نمی بخشد و

تنهایی هایی هست که هیچ جمعی آنرا پر نمی کند.

الهی ...

پرسش هایی هست که جز تو کسی قادر به پاسخ دادنش نیست و

درهایی هست که جز تو کسی آنرا نمی گشاید و

قصدهایی هست که جز به توفیق تو میسر نمی شود.

الهی ...

 تلاش هایی هست که جز به مدد تو ثمر نمی بخشد و

تغییراتی هست که جز به تقدیر تو ممکن نیست و

دعاهایی هست که جز به آمین تو اجابت نمی شود.

الهی ...

قدم های گمشده ای دارم که تنها هدایتگرش تویی و

به آزمون های دچارم که اگر دستم نگیری و مرا به آنها محک بزنی شرمنده خواهم شد.

الهی ...

با این همه باکی نیست!!!

زیرا من همچو تویی دارم ...

تویی که همانندی نداری و رحمتت را هیچ مرزی نیست. 



برچسب‌ها:
[ چهار شنبه 27 آبان 1394برچسب:, ] [ 17:11 ] [ احمد صباغی ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 4 5 6 7 8 ... 21 صفحه بعد